Parkyourcar

De deeleconomie staat niet stil. Parkyourcar maakt korte metten met parkeertekorten! Op het platform kunnen eigenaren van parkeerplaatsen deze aanbieden. In beginsel richt Parkyourcar zich met name op particulieren die hierdoor sneller, makkelijker en goedkoper parkeerplekken direct kunnen boeken. De aanbieder kan met een geavanceerde tool tot op het kwartier nauwkeurig aangeven wanneer zijn parkeerplaats beschikbaarheid is. Hierdoor is het beschikbare aanbod voor de zoeker zo optimaal mogelijk.

Job-oke

Job-Oké is dé online matchmaker tussen trainingsbureaus en professionals die verder willen komen in hun carrière. Op Job-Oké vind je alle relevante trainingen voor de financieel-zakelijke dienstverlening. Op Job-Oké zoek én boek je eenvoudig de training bij jou in de buurt, passend in jouw tijdsplanning.

Bookdinners

BookDinners is de website (en binnenkort ook applicatie) waar restaurants door heel Nederland leuke restaurantdeals plaatsen. Het is direct mogelijk om een tafel te reserveren voor de betreffende deal. Reserveren is geheel gratis, er zijn geen bijkomende of verborgen kosten.

Ingenieursmarktplaats

VVMA (Vereniging van Milieu Adviesbureaus), EcoSelect en 4Net hebben de handen in één geslagen en het platform Ingenieursmarktplaats gelanceerd. Dit nieuwe platform maakt het mogelijk om in de milieubranche met geautoriseerde organisaties onderling personeel, diensten en producten met elkaar te delen. Dit platform is een besloten omgeving en dus gecreëerd voor een besloten groep.

Wordpress clean and modern theme